Consuming The Inedible: Neglected Dimensions Of Food Choice, Vol. 5
Author: Jeremy MacClancy
Throughout the world, everyday, millions of people eat earth, clay, nasal mucus, and similar substances. Yet food practices like these are strikingly understudied in a sustained, interdisciplinary manner. This book aims to correct this neglect. Contributors, utilizing anthropological, nutritional, biochemical, psychological and health-related perspectives, examine in a rigorously comparative manner the consumption of foods conventionally regarded as inedible by most Westerners.
This book is both timely and significant because nutritionists and health care professionals are seldom aware of anthropological information on these food practices, and vice versa. Ranging across a diversity of disciplines Consuming the Inedible surveys scientific and local views about the consequencesbiological, mineral, social or spiritualof these food practices, and probes to what extent we can generalize about them.
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Le Cordon Bleu Guia Completa de las Technicas Culinarias
Author: Jeni Wright
Todo exquisito plato cocinado (desde el mas sencillo al mas elaborado) depende de la cuidadosa seleccion y correcta preparacion de los ingredientes. Ahora, por primera vez, tanto los cocineros profesionales como los aficionados podran acceder a mas de 700 tecnicas culinarias, ilustradas paso a paso. Los mas cualificados cocineros de Le Cordon Bleu, la escuela de cocina mas famosa del mundo, han trabajado junto a Jeni Wright y el chef Eric Treuille para compilar una guia de referencia unica, llena de una insuperable cantidad de ingredientes y tecnicas. En esta indispensable guia podra encontrar todas las tecnicas necesarias para recrear no solo las recetas clasicas de Francia e Italia (y de la miriada de cocinas asiaticas) sino tambien los platos mas queridos de la cocina de cada dia. Con tal cobertura de datos, tanto basicos como mas avanzados, la Guia completa de las tecnicas culinarias de Le Cordon Bleu esta destinada a convertirse en un libro clasico de referencia de cocina.
Table of Contents:
Introduccion | 5 | |
Bateria De Cocina | 10 | |
Caldos Y Sopas | 15 | |
Huevos, Queso Y Cremas | 29 | |
Pescados Y Mariscos | 47 | |
Aves De Corral Y De Caza | 87 | |
Carne | 117 | |
Hortalizas Y Ensaladas | 157 | |
Legumbres, Cereales Y Frutos Secos | 193 | |
Pasta | 205 | |
Salsas Y Alinos | 221 | |
Pan Y Preparaciones Levadas | 231 | |
Frutas | 247 | |
Postres | 271 | |
Pastas | 293 | |
Pasteles Y Pastas | 307 | |
Informacion General | 327 | |
Glosario | 336 | |
Indice | 340 | |
Indice De Recetas | 351 | |
Agradecimientos | 352 |
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